Zamieszczone przez okioki
WAKACJE - WŁOCHY - Riwiera Adriatycka i nie tylko - relacje.
Zwiń
X
-
Pierwszy camp w życiu, ale było ok. Z plusów, czysto, zadbanie i schludnie, domki też, dobra i miła obsługa choć z angielskim u nich słabo, sklep na miejscu, dwa bary, wszystkie mecze obejrzane :wink: Blisko do plaży może 300-400m, piaszczystej choć piasek taki ciemniejszy, w miarę czysta, morze ciepłe też czyste, długie łagodne zejście. Samo miasteczko raczej senne choć prawie codziennie po południu był mały miejscowy jarmark, a w niedzielę od rana, wszystko pod ręką. Minusy w sumie dwa, akurat obok mnie słabe wifi, choć darmowe ,było też płatne za 5 euro ale z zasięgiem u mnie też nie było lepiej, trzeba było iść do baru aby było lepsze i komary na potęgę choć pryskali co 3 dni cały camp. Animacje dla dzieci codziennie te same, choć dla dzieciaków radocha była jednak wsio po włosku.Oczywiście pogoda drut całe 2 tygodnie i powyżej +30C. Parę fotek:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez cytrynowiecCasalborsetti, Camp Adria
Zostaw komentarz:
-
-
Stanęło na Casalborsetti, Camp Adria, a było m.in. tak :Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
PW już włączyłem ... miałem tyle pracy przed wyjazdem, że nie chciałem by mi ktoś przeszkadzał :wink:
Zamieszczone przez cytrynowiecchciałem Ci podziękować
Zamieszczone przez cytrynowiecuż po wyjeździe do Włochfoto też mile widziane.
Zostaw komentarz:
-
-
PAOLO ESCO, ja też pewnie jak wiesz, już po wyjeździe do Włoch ,udanym zresztą, a jako że masz wyłączone PW to w tym wątku chciałem Ci podziękować za kontakt, cenne rady i pomocWielkie dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11loru, niezły wynik
Zamieszczone przez PAOLO ESCOŚwietny wynik ... jeszcze dodaj, że miałeś boxa na dachu :roll:
Zamieszczone przez PAOLO ESCO4 rowery na haku :shock: , ja jeździłem w zeszłym roku z 2 i miałem dosyć a w tym roku nie brałem rowerów wcale tylko wypożyczyłem na przejażdżkę całodniową na campingu - 7 euro za 24h
agro: http://www.booking.com/hotel/it/casa...#blockdisplay4
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez lookerdo Wenecji a dworzec zlokalizowany jest tuż przy najładniejszych kanałach etc.
Zamieszczone przez okiokiZajebisty taki rejs , ile dni się płynie ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez crom.dehttps://goo.gl/photos/XpB6oTtuBJUNfWXB8 parę pstryków z wakacji które na szybko skleiłem w album. Teoretycznie całe może śródziemne zaliczone, bo w tym roku Cannes, Palma de Malorca, Barcelona, Ajaccio, Neapol, La Spezia a w zeszłym roku była wschodnia część - Bari, Katakolon (Olimpia, panhelleńskie igrzyska), Izmir, Istambul, DubrovnikJednak pewnie nie raz jeszcze w te rejony się zapuścimy, bo mieszkając w górach najlepiej odpoczywa się nad morzem
Forma zwiedzania też jest świetna, można naprawdę odpocząć bez zmartwień
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez loruprzy 5 osobach na pokładzie, pełny bagażnik a do tego na haku 4 rowery no i automat
4 rowery na haku :shock: , ja jeździłem w zeszłym roku z 2 i miałem dosyć a w tym roku nie brałem rowerów wcale tylko wypożyczyłem na przejażdżkę całodniową na campingu - 7 euro za 24h
Zostaw komentarz:
-
-
loru, niezły wynik
mam podobny z całej trasy ale silnik TSI
Zostaw komentarz:
-
-
spalanie mojej cytrynki z całej podróży , przy 5 osobach na pokładzie, pełny bagażnik a do tego na haku 4 rowery no i automat to też swoje zabiera z baku.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOzapakowany Caddy to już zasługa żonyMy gdybyśmy podróżowali w więcej niż trzy osoby to taki Caddy z boxem też był by za mały, teraz ledwie zapakowałem Octavie kombi :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
W czasie poszukiwania informacji o zwiedzaniu Włoch trafiłem na info, że znad Gardy można wygodnie dojechać pociągiem do Wenecji a dworzec zlokalizowany jest tuż przy najładniejszych kanałach etc. Podobna sytuacja z dojazdem do Padwy.
Testował ktoś taką opcję ? Może to być ciekawa alternatywa dla drogich i zatłoczonych parkingów.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez leonnwidzę że Caddy też nie pomieściła wszystkich wakacyjnych bagażyad:
Docelowo Caddy Maxi 2.0 TDI mi chodzi po głowie lub coś w stylu Transportera...
ps. a nie zauważyłeś czegoś jeszcze w Caddym ... jak wrócę to umieszczę fotki jak był zapakowany Cadillak przed wyjazdem :wink: + dalsze fotki z Włoch.
Odnośnie w/w fotek na przodzie jedzie mój Caddy potem Mazda 6, Citroen Picassa a fotki są robione ze Scenica - taka polska wyprawa do Włoch na 4 samochody. :P
Chętnych było na 8 samochodów ale na campingu już nie było miejsc do rezerwacji ...
Zostaw komentarz:
-
-
PAOLO ESCO, widzę że Caddy też nie pomieściła wszystkich wakacyjnych bagaży :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez crom.deWy spaliście w domkach? W Czechach widać parę namiotów rozstawionych.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOłooo matko ! ale trasa - rewelacja!
Wy spaliście w domkach? W Czechach widać parę namiotów rozstawionych. Na jesieni chcę zrobić długi weekend na próbę i jak będzie ok to ewentualnie w przyszłym roku pełne wakacje kamperem.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez crom.dew tym roku Cannes, Palma de Malorca, Barcelona, Ajaccio, Neapol, La Spezia
To i ja zacznę foto dodawać...
Do Włoch jechaliśmy na 4 samochody. W Czechach spanie w hotelu a rano kierunek Austria i Włochy.
CDN ...
Zostaw komentarz:
-
-
https://goo.gl/photos/XpB6oTtuBJUNfWXB8 parę pstryków z wakacji które na szybko skleiłem w album. Teoretycznie całe może śródziemne zaliczone, bo w tym roku Cannes, Palma de Malorca, Barcelona, Ajaccio, Neapol, La Spezia a w zeszłym roku była wschodnia część - Bari, Katakolon (Olimpia, panhelleńskie igrzyska), Izmir, Istambul, DubrovnikJednak pewnie nie raz jeszcze w te rejony się zapuścimy, bo mieszkając w górach najlepiej odpoczywa się nad morzem
Forma zwiedzania też jest świetna, można naprawdę odpocząć bez zmartwień
Zostaw komentarz:
-
-
Kod:"północne" okolice - rejon Comacchio - Camping Vigna
fotka z Grottamare gdzie jestem obecnie ,ale na razie campu żadnego nie widziałem
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez MarcinK.Jechałem zgodnie z tym co wklejalem poprzednio, po analizie cały czas autostrada.
Wyjechałem o 00.30 a na miejscu byłem 13.30, w moim przypadku obyło się bez żadnych korków ( jazda w nocy i nad ranem ). Cała trasa to 1195km, średnia prędkość 102km/h przy spalaniu 5,5l/100km. Jesteśmy w Campeggio Delle Rose w Moniga.
Napisz jaki program pobytu (zwiedzanie) wdrożyliście. Co warto a czego nie, planować z wycieczek.
Z tego co wiem to na pewno objazd jeziora będzie oraz zdobywanie Monto Balde. Odwiedziny w okolicznych miastach też na pewno jakieś będą...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOhmmm ja płaciłem 14/15 euro za 200 km autostrady ... czyli +- 70 zł więc chyba tragedii nie ma.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: